" Erik is een gesprekspartner die op natuurlijke wijze tot de kern van de zaak komt. "

Referenties

logo-rabobank
logo-heineken
logo-kempen-en-co
logo-sns-reaal
logo-mab-development
logo-belastingdienst
logo-achmea
logo-interpolis
logo-ibs
logo-pro-rail
logo-alliander
logo-aon
logo-de-tussen-voorziening
logo-umc-utrecht
logo-amstelring
logo-bosal
logo-stichting-delta-de-bilt
logo-eneco
logo-catalpa
logo-zorggroep-tellens
logo-cel-sian
Echt, direct, betrokken en doortastend. Die woorden komen het eerste bij me op als ik aan Erik denk. Hij heeft mij geleerd meer vanuit gevoel en vol zelfvertrouwen ingewikkelde gesprekken aan te gaan.
marieke-van-der-plas
– Marieke van der Plas
Manager CAOP, MT lid

Erik is authentiek, oprecht, aanwezig. Hij is geïnteresseerd en wil graag begrijpen hoe ik dingen zie, ervaar. Hij wil graag weten waar het werkelijk om gaat en neemt geen genoegen met oppervlakkige antwoorden. Als het nodig is, treedt hij confronterend op. Maar zelfs dat doet hij vanuit de diep gewortelde oprechtheid die hem karakteriseert. Zijn confronterende aanpak kwetst niet. Het creëert bewustwording.
– Manager Academisch Ziekenhuis

Echt een goed gesprek

Ik had het geluk om met hem een paar échte, eerlijke, openhartige, hartelijke en aandachtige gesprekken te mogen voeren. Waardevolle gesprekken, die mij weer inzicht, rust en zelfvertrouwen teruggegeven hebben. Ik gun eenieder die dat nodig heeft, ook 'echt een goed gesprek.
rene
– Rene Rövekamp

Ik zat even vast met een aantal zaken. Ik kon het niet overzien. Kwam overvol binnen en ging opgelucht naar buiten. Ik weet weer wat ik te doen heb. Het is bijzonder om te ervaren hoe Erik dit voor elkaar krijgt in slechts één gesprek.
logo-achmea
– Erwin

Individuele coaching

Erik stelt prikkelende vragen, laat me hardop nadenken, maakt echt verbinding en geeft tegelijk alle ruimte. Ik heb mezelf weer een beetje beter heb leren kennen. Met een lach en een traan. Precies goed!
isseballa
– Isabelle Prohn
Rabobank Amerstreek

Erik leerde me om niets achter te houden, om mijn gevoel serieus te nemen en dat als kompas te gaan inzetten in plaats van het te onderdrukken. Voor mij de meest waardevolle leerervaring van de afgelopen jaren, misschien wel de meest waardevolle van mijn leven. Want ik heb ontdekt dat ik veel effectiever ben als ik mijn gevoel en verstand in evenwicht inzet.
– Eline

Erik is in staat om in korte tijd door te dringen tot je kern. Dit doet hij door dichtbij te komen en dan weer op een afstand te gaan staan, zodat je wordt gedwongen na te denken. Hij is in staat dit te doen, zonder dat je een onveilig gevoel krijgt. De basis is gelijkwaardigheid en respect en het wordt niet wollig of zweverig.
logo-rabobank
– Directeur RaboBank

Intervisie

Erik is in staat om een groep verschillende mensen met pittige persoonlijkheden snel dichtbij elkaar te brengen. Hoe deed hij dat? Door zelf eerlijk en kwetsbaar te zijn, door heel goed te luisteren en door te vragen waar anderen stoppen, en door heel veel warmte in de groep te brengen.
– Hoofd HR
Pantar

Erik is een gesprekspartner die op natuurlijke wijze tot de kern van de zaak komt. Hij combineert humor met diepgang, theoretische kaders met persoonlijke ervaringen, oprechte persoonlijke belangstelling met professionele distantie. Dat maakt dat hij werkelijk een meerwaarde heeft om tot inzichten en oplossingen te komen.
logo-amstelring
– Paul Hogema

Teamcoaching

Erik beschikt over een uitstekend analytisch vermogen en heeft weinig woorden nodig om een probleemsituatie te verhelderen. Met zeer veel genoegen hebben we gebruik gemaakt van zijn expertise in het woonzorgcentrum.
ruth
– Ruth Boyd
RVE-manager Zorgorganisatie

Je komt totaal niet bedreigend over en weet een goede atmosfeer te scheppen. Doordat je zelf ook erg goed in staat bent je kwetsbaar op te stellen, reageerde ook het team op een positieve manier. Hiermee werd een open en veilige sfeer gecreëerd waarin iedereen zich veilig voelde. Ook op lastige momenten intervenieerde je en dwong je ons om boven het proces te gaan hangen en kritisch naar onszelf te kijken.
haico
– Haico Vlasblom
Manager Bijzonder Beheer Rabobank Nederland

Talentontwikkeling

Erik is direct, en zijn confronterende en speelse stijl past goed bij Jong Management Programma Nijenrode.
– Programma-manager
JMP Nijenrode

Erik creëert rust in de groep en zorgt dat ervoor ruimte is voor ieder individu, terwijl het toch echt een groepsproces blijft. Erik biedt een luisterend oor en stelt op juiste momenten juiste vragen, zodat we altijd tot de kern komen. Erik is open, rustig en durft ook zijn eigen gedachten en ideeën ter discussie te stellen. Er is altijd ruimte voor een lach, een traan, of gewoon even helemaal niets.
– Petra van Lint
Empirion

icon-contact

Klaar voor een kennismaking?

Die begint met één druk op de knop!

Stuur een e-mail