Individuele coaching

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

  • Loopt het niet lekker op je werk of thuis?
  • Ervaar je regelmatig stress of ga je richting een burn-out?
  • Zit je vooral in je hoofd en veronachtzaam je je gevoelens?
  • Heb je het idee dat je niet meer op je plek zit op je werk?
  • Heb je een vraag op het gebied van zingeving?

Misschien denk je net als veel andere mensen dat je een lange weg te gaan hebt voor je echt een stap verder komt. Veel verbetermogelijkheden blijken echter verrassend dichtbij te liggen en je direct profijt te brengen.

HOE KAN IK JE HELPEN?

Tijdens het eerste gesprek maak ik samen met jou helder wat de essentie van je vraag is en wat je wilt bereiken. Samen onderzoeken we waar voor jou in je leven en/of werk winst valt te behalen.

Omdat je het gedrag dat je aan mij laat zien ook elders vertoont, benoem ik wat ik waarneem in ons contact. Daarbij ben ik altijd zonder oordeel, waar nodig confronterend en geloof ik in de kracht van humor en het jezelf kunnen relativeren. Ik zal je aanmoedigen te experimenteren met je gedrag.

Tijdens het coachingstraject word je je bewuster van wat je doet en van wat er in je omgaat. Je leert dat er ook andere mogelijkheden zijn. Dat maakt je vrijer en in staat om op elk moment bewust te kiezen om anders en effectiever te handelen.

Praktische informatie

Het eerste gesprek is meer dan alleen een intakegesprek: we gaan meteen aan de slag. Samen maken we een inschatting van het aantal benodigde gesprekken en de frequentie. Tussen de gesprekken hebben we contact als dat nodig is. We sluiten het traject af met een evaluatie.